KIVITELEZÉS

 

Tervezés

Cégünk – stratégiai partnerei segítségével – képes a legnagyobb léptékű hálózatok acélszerkezeteinek megtervezésére és kivitelezésére. Megbízóink igényeit egy konzultáció alkalmával felmérjük, és ez alapján ajánlatot teszünk a legjobb ár-érték arányú toronytípusra. Mivel a Magyarországon és Ukrajnában telepített acélszerkezetekről átfogó típusismerettel rendelkezünk, minden igényre megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást. Ezután a speciális helyszíni igényeket leegyeztetjük, és az adott site tervezése meg is kezdődhet. Mivel a típustervezést részesítjük előnyben, ezért a tervezési fázist a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük, és a megvalósítás fázisába javasoljuk engedni.
Megbízóink meglévő acélszerkezeteihez is fejlesztünk megfelelő tartókat, melyeket a legrövidebb határidővel le is gyártunk. Tudjuk, hogy egy távközlési project legfontosabb fázisa a tervezés, és ebben a szellemben is végezzük munkákat.

Kivitelezés

Cégünk és elődei 1998 óta szolgálják ki partnereiket kiváló minőségben. Tapasztalatunk átfogja a teljes Magyarországi mobil-és vezetékes hálózati spektrumot. A tulajdonosok és a kiválóan képzett alkalmazottak tapasztalataira támaszkodva jó szívvel ajánljuk szolgáltatásunkat. Magyarországon mindhárom jelenlegi mobilszolgáltató preferált kivitelezője vagyunk. Tevékenységünk során több mint 400 bázisállomás telekommunikációs kivitelezését végeztük el. Tapasztalatunk kiterjed a villamos bekötéstől a mikrohullámú rendszeren át a rádiós telepítésig, és magában foglalja a hálózati elemek rendszerbe integrálását. A piacon dolgozó hálózatirányítási teamekkel napi szintű jó szakmai kapcsolatban vagyunk, mely a magyarországi munkavégzés gördülékenységét garantálja bármely hálózatban.
Erősségünk, hogy nem csak a meglévő technológiát tudjuk alkalmazni, hanem képesek vagyunk új hálózati elemek rendszerbe illesztésére is. Munkánk során többször tapasztaltuk, hogy a komplex rálátást igénylő feladatokra direkt minket kértek a szolgáltatók, ezzel ismerve el hosszú évek eredményes munkáját.

Üzemeltetés

Cégünk tulajdonosi köre üzemeltetési szakértőkből áll. A magyarországi Westel 450 hálózatától kezdve, a Vodafone magyar hálózatáig több éves FLM (First Line Maintenance) tapasztalattal rendelkezünk. Mivel e hálózatok születésénél magunk is bábáskodtunk, képesek vagyunk egy új hálózat minden elemének üzemeltetésére. Fogalmaink szerint az üzemeltetés magában foglalja a hibaelhárítást és az ütemezett karbantartást is. Kapcsolatainknak köszönhetően rövid idő alatt országos hálózatot tudunk kiépíteni és fenntartani, mely a hálózat működésének kulcsa. Tudjuk, hogy megbízónk üzleti sikere a minőségi szolgáltatáson múlik, melyhez üzemeltetési szolgáltatásunkkal mi is hozzájárulunk. A jelenlegi legfejlettebb technológiákat ismerjük, illetve folyamatosan képezzük is magunkat.

Miért válasszon minket

Egyedülálló kapcsolatrendszer: A szóba jöhető hálózatszállítók partnermanagereinek mindegyikével kiváló személyes kapcsolat (Ericsson, Huawei, Nokia-Siemens, ZTE) Egyedülálló piacismeret: Mi nem csak a meghatározó cégeket, hanem a mikro vállalkozásokat is ismerjük, így mindig tudjuk a legjobb megoldást Egyedülálló tudás: Bennünk megvan minden, ami a specializálódott cégek között csak szétszóródva létezik Egyedülálló tapasztalat: Mi project-cégként és alvállalkozóként is megtapasztaltuk a piaci folyamatokat Egyedülálló sokoldalúság: Mi nem csak implementációs cégként dolgozunk, hanem piacvezetőként rögzítéstechnikai eszközöket is fejlesztünk és értékesítünk a mobiltávközlési piac részére.