Rólunk

 

 

Cégünk, az ASPF Kft. 2008-ban alakult, vezetékes és vezeték nélküli hálózati szolgáltatások nyújtására. Kezdetben projekt-cégként működve sikerült bizalmat szerezni a magyarországi mobilszolgáltatók és fővállalkozóik körében. Ezt a bizalmi tőkét felhasználva fejlesztettük a társaságot, és váltunk a távközlési vállalkozások között egyedülállóan sokoldalúvá.

A tulajdonosok sok éves rögzítés technikai tapasztalatát és már meglévő termékeit felhasználva kezdtünk kábelbilincsek fejlesztésébe. Az addig R-Mikró néven forgalmazott bilincseinket továbbfejlesztve, termékkínálatunkat bővítve született meg az SPF bilincs család.

A bilincseket funkcionalitás, flexibilitás és könnyen kezelhetőség jellemzi. A bilincs megjelenését követően mindhárom magyarországi mobilszolgáltató preferált bilincse lett, sőt a Vodafone és a T-Mobile hálózatában jelenleg kizárólagos szállítási pozícióban vagyunk az RF és MW kábelek rögzítésében.

Tudjuk, hogy kis cégként fő előnyünk a rugalmasság, ezért a folyamatosan jelentkező igények kiszolgálását tekintjük elsődleges feladatunknak. Jelenleg képesek vagyunk nagy hálózatok teljes körű kiszolgálására, nagy mennyiségek folyamatos szállítására.

Ezzel párhuzamosan a mérnöki tevékenységet is fejlesztjük. Jelenleg több mint 20 fővel végezzük a bázisállomások kivitelezését. Ez irányú fejlesztéseink eredménye a mai, minden igényt kielégíteni képes szervezet. Partnereink az összetett, bonyolult feladatokat szívesen bízzák ránk, hiszen mi a szerteágazó kapcsolatrendszerünkkel egyszerűbbé tesszük a kivitelezések irányítását.

Hisszük, hogy a hosszú távú együttműködés nem csak üzlet, hanem a szinergiák felszabadítása is egyben.

Reméljük, hogy termékeink és szolgáltatásaink széles körével
hozzájárulhatunk partnerünk sikereihez.